De 'finishing touch' van elke badkamer is een luxe badmeubel. Handig om zaken in op te bergen, maar ook heel mooi om naar te kijken - of om uzelf in te bekijken!

Bouwcenter Baauw heeft in haar uitgebreide showroom een keur aan badkamermeubels opgesteld. In alle soorten en maten, voor zowel de kleine als grote badkamer. Met o.a. merken als: Primabad, Floor and Furniture, Mape en Detremmerie.

Wij adviseren u welk meubel het best bij welke wand- en vloertegels passen. Ook andere accessoires - zoals zeepdispensers, verlichtingsarmaturen, scheerspiegels, zeepbakjes en handdoekhouders - die passen bij de diverse meubelen - hebben wij te kust en te keur!

De diverse badkamermeubelen wisselen regelmatig. Zo blijven wij bij de tijd en u "in de mode".

Meer weten? Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Door hiervan gebruik te maken ga ik akkoord met het verzenden van mijn e-mailadres naar Bouwcenter Baauw. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy verklaring.

baauw staat voor...

  • Kennis
  • Top kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Gunstige prijzen

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

Meer over Bouwcenter BAAUW
Vriendelijk personeel en je wordt netjes geholpen
Patrick Klein
Helaas, het is niet anders... 

Helaas, het is niet anders...

CORONA UPDATE: Helaas, het is niet anders... In verband met de laatste corona richtlijnen zijn onze showrooms tijdelijk gesloten. Wij zijn uitsluitend open voor zakelijke klanten (aannemers en prof. klusbedrijven).  Heb je een bestelling lopen bij een van de medewerkers van onze showroom of bouwshop? Neem contact op! Dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

Zorg goed voor jezelf, volg de gezondheidsinstructies en let op elkaar!

BOUWCENTER Baauw

Bellstraat 5-7
3133 KE Vlaardingen
Telefoon: 010 - 434 32 55
E-mail: info@baauw.nl

Bouwshop, Magazijn en Showtuin

Nu geopend (07:00 - 16:30)

Showroom tegels/badkamers en Tegeloutlet

Nu gesloten Baauw op de kaart Openingstijden & Route