Mix & Match: gekleurde kranen

Is een standaard kraan in de kleur chroom niks voor jou? Dan zijn er tegenwoordig gelukkig genoeg andere opties! Matzwart, goud, geborsteld messing en koper, niks is te gek! 

Als je kiest voor een gekleurde kraan haal je een echte eyecatcher in huis. De stijl kun je doortrekken in de hele badkamer, want naast wastafelkranen zijn er ook douchekranen en badkranen in dezelfde kleur beschikbaar. Een mat zwarte kranen serie past goed in een industriële badkamer, maar houd je van modern en strak, dan is een geborstelde kraan misschien meer jouw ding. 

Nog niet helemaal overtuigd? Kom langs in onze showroom, zodat je de verschillende kranen in ‘het echt’ kunt bewonderen! 

Meer weten? Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Door hiervan gebruik te maken ga ik akkoord met het verzenden van mijn e-mailadres naar Bouwcenter Baauw. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy verklaring.

baauw staat voor...

  • Kennis
  • Top kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Gunstige prijzen

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

Meer over Bouwcenter BAAUW
Precies op tijd geleverd. Dank voor de service!!
Henk vd Wal
Helaas, het is niet anders... 

Helaas, het is niet anders...

LET OP! Zaterdag 13 februari is de Bouwshop gesloten!                                                         CORONA UPDATE: Helaas, het is niet anders... In verband met de laatste corona richtlijnen is onze showroom tijdelijk gesloten. Wij zijn uitsluitend open voor zakelijke klanten (aannemers en prof. klusbedrijven).  Heb je een bestelling lopen bij een van de medewerkers van onze showroom of bouwshop? Neem contact op! Dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

Zorg goed voor jezelf, volg de gezondheidsinstructies en let op elkaar!

BOUWCENTER Baauw

Bellstraat 5-7
3133 KE Vlaardingen
Telefoon: 010 - 434 32 55
E-mail: info@baauw.nl

Bouwshop, Magazijn en Showtuin

Nu gesloten

Showroom tegels/badkamers en Tegeloutlet

Nu gesloten Baauw op de kaart Openingstijden & Route