Betonlook tegels

Houdt u van stoer en robuust? Dan is de betonlook tegel echt iets voor u! De betonlook tegels geven uw interieur direct een industriële of juist moderne uitstraling. De betonlook tegels zien eruit alsof ze van echt beton zijn gemaakt en creëren veel voordelen ten opzichte van een echte betonnen vloer. 

Keramische betonlook tegels zijn makkelijk te plaatsen en in verschillende maten verkrijgbaar. Ook zijn de tegels makkelijk schoon te maken door de harde toplaag die op de tegels zit. De betonlook tegels zijn ook prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. 

Bent u benieuwd geworden en wilt u meer informatie over deze stoere, robuuste tegels? Kom dan een keertje langs in onze showroom!

Meer weten? Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Door hiervan gebruik te maken ga ik akkoord met het verzenden van mijn e-mailadres naar Bouwcenter Baauw. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy verklaring.

baauw staat voor...

  • Kennis
  • Top kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Gunstige prijzen

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

Meer over Bouwcenter BAAUW
Precies op tijd geleverd. Dank voor de service!!
Henk vd Wal
Helaas, het is niet anders... 

Helaas, het is niet anders...

LET OP! Zaterdag 13 februari is de Bouwshop gesloten!                                                         CORONA UPDATE: Helaas, het is niet anders... In verband met de laatste corona richtlijnen is onze showroom tijdelijk gesloten. Wij zijn uitsluitend open voor zakelijke klanten (aannemers en prof. klusbedrijven).  Heb je een bestelling lopen bij een van de medewerkers van onze showroom of bouwshop? Neem contact op! Dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

Zorg goed voor jezelf, volg de gezondheidsinstructies en let op elkaar!

BOUWCENTER Baauw

Bellstraat 5-7
3133 KE Vlaardingen
Telefoon: 010 - 434 32 55
E-mail: info@baauw.nl

Bouwshop, Magazijn en Showtuin

Nu gesloten

Showroom tegels/badkamers en Tegeloutlet

Nu gesloten Baauw op de kaart Openingstijden & Route