Houtlook tegels

Wilt u de warme sfeer van hout, bijvoorbeeld creëren in uw badkamer? Dat kan nu! Houtlook tegels zijn niet van hout, maar het lijkt er exact op. De structuur van de tegels oogt en voelt hetzelfde aan als echt hout. Dit kunt u zien aan de knoesten en de warme kleuren van de houtlook tegel. 

Daarnaast brengt de houtlook tegel ook voordelen met zich mee. Zo kunt u genieten van vloerverwarming, zijn de tegels makkelijk schoon te houden, in allerlei lengtes en breedtes verkrijgbaar en kunt u er elk gewenst legpatroon mee maken. Denkt u bijvoorbeeld aan een halfsteensverband, wild verband of een visgraat.

Wilt u meer weten over deze warme, sfeervolle houtlook tegel? Kom dan een keer langs in onze showroom!

Meer weten? Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Door hiervan gebruik te maken ga ik akkoord met het verzenden van mijn e-mailadres naar Bouwcenter Baauw. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy verklaring.

baauw staat voor...

  • Kennis
  • Top kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Gunstige prijzen

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

Meer over Bouwcenter BAAUW
Vriendelijk personeel en je wordt netjes geholpen
Patrick Klein
Helaas, het is niet anders... 

Helaas, het is niet anders...

LET OP! Zaterdag 13 februari is de Bouwshop gesloten!                                                         CORONA UPDATE: Helaas, het is niet anders... In verband met de laatste corona richtlijnen is onze showroom tijdelijk gesloten. Wij zijn uitsluitend open voor zakelijke klanten (aannemers en prof. klusbedrijven).  Heb je een bestelling lopen bij een van de medewerkers van onze showroom of bouwshop? Neem contact op! Dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

Zorg goed voor jezelf, volg de gezondheidsinstructies en let op elkaar!

BOUWCENTER Baauw

Bellstraat 5-7
3133 KE Vlaardingen
Telefoon: 010 - 434 32 55
E-mail: info@baauw.nl

Bouwshop, Magazijn en Showtuin

Nu gesloten

Showroom tegels/badkamers en Tegeloutlet

Nu gesloten Baauw op de kaart Openingstijden & Route