Inspiratie: 5x verschillende badkamerstijlen

 

Betonlook

Voor wie een stoere en robuuste uitstraling wil in de badkamer, is de betonlook tegel zeker een aanrader! De tegels kunnen geplaatst worden in het douchegedeelte, op de vloeren en op de wanden. Ook een betonlook meubel zien we veel terugkomen. Er is veel keus in betonlook tegels wat betreft structuur, kleur en maat. Verder is de betonlook tegel ook goed schoon te maken.

Houtlook

Is landelijk meer jouw ding? Ga dan voor een goede houtlook badkamer! Ook de houtlook kan worden geplaatst op wanden en vloeren. Het zijn tegels, maar het lijkt op echt hout! Hout zorgt voor meer rust en ook meer warmte in een ruimte. Een houten badkamermeubel is een goede oplossing voor wie houdt van een landelijk en rustig geheel. Er zijn verschillende houtkleuren te kiezen. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom!

Hardsteenlook

Een andere tegellook in een landelijk interieur is de hardsteen tegel. Het is een stijlvolle, maar rustige tegel die eigenlijk overal mee te combineren valt. Bij een groter budget kun je gaan voor echt Belgisch hardsteen, maar bijna niet van echt te onderscheiden is tegenwoordig de hardsteenlook tegel. Bij deze tegels kun je kiezen uit een matte uitstraling of een semi-gepolijste (en een dus wat meer glanzende) uitstraling. Een hardsteenlook tegel is vrijwel in alle maten te leveren.

Marmerlook

Klassieker en luxer dan een marmerlook tegel in je badkamer kan bijna niet. Je kunt kiezen voor een rustige of een drukke marmerlook tegel. Ook hier kunnen de tegels op de wanden en de vloer. De tegels kunnen zo groot als je maar wil, we hebben marmeren tegels mogen leveren van 120x260 cm! Naast wit marmer is er ook donkerbruin/zwart marmer verkrijgbaar. Aan een echte marmer tegel hangt een prijskaartje, maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook marmerlook tegels: dezelfde look en uitstraling, maar een stuk goedkoper.

Retro look

Met de retro look kunnen we werkelijk alle kanten op. Tegels met een apart patroon in combinatie met een oud kastje omgetoverd tot een badkamermeubel. Bijvoorbeeld een metro tegel in het groen of wit en een gaaf, oud badkamermeubel. Met accessoires kun je de boel nog wat meer naar je eigen smaak krijgen. Als een tegel te druk is voor een hele badkamervloer of -wand, kies dan om een gedeelte te betegelen, bijvoorbeeld het muurtje achter je toilet. Je kunt echt alle kanten op!

Meer weten? Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Door hiervan gebruik te maken ga ik akkoord met het verzenden van mijn e-mailadres naar Bouwcenter Baauw. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy verklaring.

baauw staat voor...

  • Kennis
  • Top kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Gunstige prijzen

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

Meer over Bouwcenter BAAUW
Vriendelijk personeel en je wordt netjes geholpen
Patrick Klein
Baauw wordt Esselink vanaf 1 januari 2022 

Baauw wordt Esselink vanaf 1 januari 2022

Vanaf 1 januari 2022 gaan wij verder onder de naam:
Bouwcenter Esselink

Wij zullen u blijven bedienen zoals u van ons gewend bent: flexibel en klantvriendelijk!

BOUWCENTER Baauw

Bellstraat 5-7
3133 KE Vlaardingen
Telefoon: 010 - 434 32 55
E-mail: info@baauw.nl

Bouwshop, Magazijn en Showtuin

Nu gesloten

Showroom tegels/badkamers en Tegeloutlet

Nu gesloten Baauw op de kaart Openingstijden & Route