Maak je eigen moodboard

De eerste stap richting een nieuwe badkamer is het bedenken wat je nou eigenlijk wil. Wil je wit of zwart? Een bad én een douche? Een wasbak of losse kommen? Omdat er zoveel mogelijkheden zijn en aanbod is, is het visualiseren van je smaak en wensen erg handig. Een moodboard kan je hierbij helpen. Een moodboard is een visuele voorstelling van inspirerende foto’s en teksten. Deze foto’s en teksten geven jouw unieke stijl weer. Door het maken van een moodboard kun je nog gerichter op zoek naar wat bij jou past!
Je kunt op drie verschillende manieren een moodboard maken: op papier, digitaal en online.

Papieren moodboard
Een papieren moodboard is voor de creatievelingen onder ons die houdt van knippen en plakken. Pak een stapel woontijdschrijften, een schaar, lijm en een kartonnen bord of papier erbij en je kunt beginnen. Zo simpel is het! Puzzel wat de beste compositie is van de afbeeldingen en dan kun je ze opplakken. Tip: wees kritisch in wat je uitknipt, wat past echt bij jouw stijl?

Digitaal moodboard
Is het normale knippen en plakken niks voor jou? Probeer het dan uit op de computer. Het makkelijkste is om plaatjes te verzamelen op internet (woontijdschriften hebben vaak ook een site), deze te kopiëren en in een word bestandje te plakken. Hier kun je ook altijd spelen met de vormen en de overlappingen van de afbeeldingen. Wat meer een uitdaging nodig? Programma’s als Photoshop en InDesign zijn ook geschikt om een moodboard te maken.

Online moodboard
Bovenstaande dingen niet echt jouw ding? Er is nog een oplossing: Pinterest! Pinterest is een website waar je eigenlijk één groot digitaal moodboard kunt maken. Het enige wat je hoeft te doen is een Pinterest pagina aan te maken, een onderwerp kiezen en een bord te vullen met foto’s en teksten wat bij jouw stijl past.

Ook wij zitten op Pinterest! Neem vooral een kijkje: https://nl.pinterest.com/bouwcenterbaauw/boards/

Meer weten? Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Door hiervan gebruik te maken ga ik akkoord met het verzenden van mijn e-mailadres naar Bouwcenter Baauw. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy verklaring.

baauw staat voor...

  • Kennis
  • Top kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Gunstige prijzen

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

Meer over Bouwcenter BAAUW
Mooi bedrijf en leuk personeel!
Kees Folmer
Baauw wordt Esselink vanaf 1 januari 2022 

Baauw wordt Esselink vanaf 1 januari 2022

Vanaf 1 januari 2022 gaan wij verder onder de naam:
Bouwcenter Esselink

Wij zullen u blijven bedienen zoals u van ons gewend bent: flexibel en klantvriendelijk!

BOUWCENTER Baauw

Bellstraat 5-7
3133 KE Vlaardingen
Telefoon: 010 - 434 32 55
E-mail: info@baauw.nl

Bouwshop, Magazijn en Showtuin

Nu geopend (07:00 - 17:00)

Showroom tegels/badkamers en Tegeloutlet

Nu geopend (08:30 - 17:00) Baauw op de kaart Openingstijden & Route