Regendouche kopen: tips en inspiratie

Is je huidige douche aan vervanging toe? En vind je een regendouche wel wat? Dan kies je goed! Doordat de kop van de douche een grote diameter heeft, sta je onder een grote straal en krijg je een echt wellness gevoel! Voordat je overgaat tot de aankoop van zo’n regendouche, is het handig om eerst informatie te krijgen over wat er komt kijken bij de aanschaf en de installatie van een regendouche. We helpen je graag op pad!

Hoe groter de douchekop, des te meer water de douchekop nodig heeft om op volle kracht aan te staan. Een reguliere douchekop verbruikt ongeveer 11 liter per minuut, terwijl een regendouche meestal 25 liter nodig heeft. Hierdoor is het belangrijk om te kijken of je warmwaterproductie geschikt is voor een regendouche. Is dit niet zo? Wees gerust! Er zijn een aantal oplossingen: boilers, geisers of een cv-ketel die meer vermogen hebben. Raadpleeg een installateur om te kijken welke toepassing het best aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Voor het plaatsen van een regendouche zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt de regendouche bijvoorbeeld in laten bouwen vanuit het plafond of de wand. Mooi weggewerkt en modern! Geen zin in zoveel hak- en breekwerk? Kies dan een opbouwdouche. Nog steeds dezelfde voordelen van een regendouche, maar een douchestang is nu wel zichtbaar. 

Ben je op zoek naar een inbouw- of opbouwregendouche? Bij Bouwcenter Baauw ben je aan het juiste adres! In onze showroom zijn er meerdere opties te bekijken die passen bij de stijl in je badkamer en je budget. Maak een afspraak en kom snel langs in onze showroom!

Laat je tot die tijd inspireren via onze Pinterest pagina! Bijvoorbeeld deze: https://nl.pinterest.com/bouwcenterbaauw/badkamer-inloopdouche/

Meer weten? Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Door hiervan gebruik te maken ga ik akkoord met het verzenden van mijn e-mailadres naar Bouwcenter Baauw. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy verklaring.

baauw staat voor...

  • Kennis
  • Top kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Gunstige prijzen

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

Meer over Bouwcenter BAAUW
Mooi bedrijf en leuk personeel!
Kees Folmer
Baauw wordt Esselink vanaf 1 januari 2022 

Baauw wordt Esselink vanaf 1 januari 2022

Vanaf 1 januari 2022 gaan wij verder onder de naam:
Bouwcenter Esselink

Wij zullen u blijven bedienen zoals u van ons gewend bent: flexibel en klantvriendelijk!

BOUWCENTER Baauw

Bellstraat 5-7
3133 KE Vlaardingen
Telefoon: 010 - 434 32 55
E-mail: info@baauw.nl

Bouwshop, Magazijn en Showtuin

Nu geopend (07:00 - 17:00)

Showroom tegels/badkamers en Tegeloutlet

Nu geopend (08:30 - 17:00) Baauw op de kaart Openingstijden & Route