Schoonmaaktips voor de Badkamer

Nadat je nieuwe badkamer is geïnstalleerd, wil je hem natuurlijk zo netjes mogelijk houden. Want als nieuw, is toch het allermooiste? Aangezien de badkamer een vochtige ruimte is, is het nodig om het goed schoon te maken en te onderhouden.
Iedereen weet zijn/haar badkamer natuurlijk wel schoon te maken, maar hoe ga je om met de speciale materialen? Wij geven je graag wat tips om je whirlpoolbad, douchewand, douchedeurprofielen en tegels te onderhouden.

Whirlpoolbaden
Het schoonmaken van het whirlpoolbad is erg belangrijk. Met de speciale whirlpool reiniger van Sealskin worden de leidingen schoongespoeld en blijven er dus geen haren en zeepresten meer achter. Naast de leidingen wordt ook het bad gelijk gereinigd. Daarna is je whirlpoolbad weer klaar om te gebruiken!

Douchewanden
Het allerbelangrijkste bij het onderhouden van de douchewand is het na elke douchebeurt droog te maken met een wisser of een katoenen doek. Hierdoor kan kalk en vuil zich niet aan uw douchewand hechten. Als er toch kalk gaat vormen op de douchewand, gebruik dan schoonmaakazijn. Ook bij deze schoonmaakklus is Sealskin weer de oplossing. Voor het dagelijkse onderhoud bestaat er een raamwisser met ophanghaak en voor de schoonmaakbeurten is er Sealskin douchereiniger, deze ontkalkt en reinigt snel de hele douchewand.

Douchedeurprofielen
Als je je douchedeurprofiel nog niet wil vervangen, kun je proberen om hem schoon te maken. Dit kan bijvoorbeeld door het te laten weken in schoonmaakazijn, HG-antischimmel erin te spuiten, met een tandenborstel en tandpasta het schoon te maken of hem misschien even in de wasmachine te doen. Mocht het douchedeurprofiel toch niet schoon te krijgen zijn, kun je hem altijd vervangen.

Tegels
Om tegels schoon te maken, omdat er vlekken of aanslag op zitten, kun je gebruik maken van de uitgebreide lijn van Moeller Stone Care (HMK). Zij hebben voor alle tegels een uitgebreid assortiment, zodat u tegels weer mooi kunnen blinken.

 

Meer weten? Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Door hiervan gebruik te maken ga ik akkoord met het verzenden van mijn e-mailadres naar Bouwcenter Baauw. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy verklaring.

baauw staat voor...

  • Kennis
  • Top kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Gunstige prijzen

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

Meer over Bouwcenter BAAUW
Vriendelijk personeel en je wordt netjes geholpen
Patrick Klein
Baauw wordt Esselink vanaf 1 januari 

Baauw wordt Esselink vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari aanstaande gaan wij verder onder de naam:
Bouwcenter Esselink

Wij zullen u blijven bedienen zoals u van ons gewend bent: flexibel en klantvriendelijk!

BOUWCENTER Baauw

Bellstraat 5-7
3133 KE Vlaardingen
Telefoon: 010 - 434 32 55
E-mail: info@baauw.nl

Bouwshop, Magazijn en Showtuin

Nu gesloten

Showroom tegels/badkamers en Tegeloutlet

Nu gesloten Baauw op de kaart Openingstijden & Route