Al meer dan 120 jaar heel modern.
Al sinds generaties zijn wij gevestigd in Vlaardingen. Sinds 2006 aan de Bellstraat 5. Op dit terrein, dat is gelegen in Industriegebied 'De Vergulde Hand', beschikken wij over méér ruimte (7000 m2!), méér producten en vooral méér bewegingsvrijheid.

Onze prachtige Bouwshop (voor de slimme bouwers) is rijk gevuld met professionele gereedschappen. In onze hagelnieuwe, ruime en lichte showroom vindt u een zeer uitgebreide collectie wand- en vloertegels, sanitair, badkamermeubels, douchecabines, glazen bouwstenen, mengkranen en een aantal design open haarden. Onder het genot van een kop koffie of thee krijgt u deskundig advies. En aan de kinderen is ook gedacht: zij hebben hun eigen speelhoek!

Bouwcenter Baauw levert uitsluitend eerste klas materialen mét garantie en het juiste advies voor correcte verwerking. Onze producten zijn altijd van topkwaliteit, de levering stipt en de prijzen uiterst scherp. Bovendien zijn wij een écht bedrijf met échte vaklui, niet alleen maar een pagina op internet. Tenslotte koopt u bij Bouwcenter Baauw uw artikelen bij een groothandel met tijd, aandacht en advies voor zowel de aannemer als particulier!

Een aparte website is ingericht voor de dingen die niet zo snel veranderen en tijdloos zijn. Onze handgemaakte kwaliteitsproducten onder het BZ Makkum label bijvoorbeeld!

baauw staat voor...

  • Kennis
  • Top kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Gunstige prijzen

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

Meer over Bouwcenter BAAUW
Precies op tijd geleverd. Dank voor de service!!
Henk vd Wal
Baauw wordt Esselink vanaf 1 januari 2022 

Baauw wordt Esselink vanaf 1 januari 2022

Vanaf 1 januari 2022 gaan wij verder onder de naam:
Bouwcenter Esselink

Wij zullen u blijven bedienen zoals u van ons gewend bent: flexibel en klantvriendelijk!

BOUWCENTER Baauw

Bellstraat 5-7
3133 KE Vlaardingen
Telefoon: 010 - 434 32 55
E-mail: info@baauw.nl

Bouwshop, Magazijn en Showtuin

Nu gesloten

Showroom tegels/badkamers en Tegeloutlet

Nu gesloten Baauw op de kaart Openingstijden & Route