In onze bouwshop hebben wij een schitterende showopstelling met tuinverlichting van In Lite. Nederlands design!

Tegenwoordig ook te koop met de uitstraling van Cortenstaal:

De tuinverlichting van Inlite werkt op laagspanning (12 volt) en is erg gemakkelijk zelf te installeren. Altijd geleverd inclusief daglichtsensor. Bovendien bent U verzekerd van 5 jaar garantie op uw Inlite producten. Deze garantie is ook op de ingebouwde lichtbronnen van de armaturen.

Het hele systeem bestaat uit 3 componenten; een transformator, een kabel, en verlichtingsarmaturen. De transformator kan direct met de stekker in het stopcontact aangesloten worden. De lichtsensor is met behulp van een stekkertje eenvoudig in te pluggen. Vanaf de  transformator legt u de kabel door de tuin. De armaturen worden met behulp van een easy-lock aan de kabel aangesloten. Eventueel kan een bewegingsmelder op de transformator aangesloten worden. Op de transformator kunt u de tijd aangeven die uw verlichting blijft branden.

Vanaf februari is de nieuwe serie EVO te koop, modern design met nieuwe mogelijkheden:

Meer weten? Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Door hiervan gebruik te maken ga ik akkoord met het verzenden van mijn e-mailadres naar Bouwcenter Baauw. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy verklaring.

baauw staat voor...

  • Kennis
  • Top kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Gunstige prijzen

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

Meer over Bouwcenter BAAUW
Vriendelijk personeel en je wordt netjes geholpen
Patrick Klein
 

Coronamaatregelen

Let op! Ondanks de nieuwe maatregelen, blijft de showroom alleen geopend op afspraak! Op deze manier kunnen we u het beste helpen en de tijd voor u nemen! Zo lopen we ook niet het risico dat u lang moet wachten, omdat er al genoeg mensen in onze showroom zijn. Oriënteren is wel mogelijk! Graag even bellen voor een afspraak naar 010-4343255 (optie 2).  

BOUWCENTER Baauw

Bellstraat 5-7
3133 KE Vlaardingen
Telefoon: 010 - 434 32 55
E-mail: info@baauw.nl

Bouwshop, Magazijn en Showtuin

Nu geopend (07:00 - 16:30)

Showroom tegels/badkamers en Tegeloutlet

Nu geopend (09:00 - 17:00) Baauw op de kaart Openingstijden & Route